Ο πλέον σύγχρονος, εναλλακτικός τρόπος άσκησης σας προσφέρει τη δυνατότητα για απολαυστικότερη και αποδοτικότερη άσκηση.

Βασιζόμενο στη δύναμη των δονήσεων (μία εφαρμογή της αστροναυτικής), το POWER PLATE απαιτεί από εσάς τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, φέρνοντας αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν! 25 λεπτά άσκησης με το POWER PLATE αντιστοιχούν σε δύο με δυόμιση ώρες εντατικής γυμναστικής με βάρη. Δύο - τρεις συνεδρίες την εβδομάδα αρκούν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Το POWER PLATE γυμνάζει το 97% των μυών του σώματος, βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τα οστά, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, σας βοηθά να χάσετε βάρος επιβραδύνοντας σημαντικά τη γήρανση του σώματος.

Μάθετε περισσότερα

Αποτελέσματα POWER PLATE

Διαπλάθουμε Καλύτερα Σώματα, Καλύτερη Υγεία και Καλύτερες Ζωές

 • Αυξημένη καύση λίπους.

  Ο μεταβολισμός αυξάνεται χάρη στην εκγύμναση με το POWER PLATE οδηγώντας σε βελτιωμένη διαδικασία καύσης λίπους και σε αυξημένο βασικό μεταβολισμό, επομένως και σε μείωση των στοιβάδων του λιπώδη ιστού. Η καλύτερη αιμάτωση με τη βοήθεια μασάζ μπορεί να βοηθήσει τοπικά στην ελάττωση του λίπους στις προβληματικές ζώνες.

 • Κυτταρίτιδα και αισθητική.

  Το μασάζ με το POWER PLATE ανακουφίζει από πιασίματα, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί στην καλύτερη κινητικότητα των στοιβάδων των ιστών. Η μείωση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την αναδόμηση του συνδετικού ιστού βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος. Ασκείται ακόμη και το μυϊκό σύστημα του προσώπου ενώ παράλληλα αποθηκεύονται ίνες κολλαγόνου.

 • Ταχεία ανάπτυξη των μυών.

  Αν προπονηθείτε με τοPOWER PLATE, θα επιτύχετε να γυμνάσετε σχεδόν το 100% όλων των μυϊκών ινών σε όλες τις μυϊκές ομάδες! Η μέγιστη δύναμη και η αντοχή δύναμης αυξάνονται σημαντικά.

 • Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

  Με την ταυτόχρονη διέγερση μεγάλου αριθμού μυϊκών ομάδων επιτυγχάνετε μέσα σε 25 μόνο λεπτά το ίδιο αποτέλεσμα που θα επιτυγχάνατε με 2-2.5 ώρες κοπιαστικής προπόνησης.

 • Αύξηση της κινητικότητας.

  Η έντονη αιμάτωση, η θέρμανση και η αντανακλαστική διάταση των τενόντων επιφέρουν απελευθέρωση αποθεμάτων ελαστικότητας ενώ τα πιασίματα υποχωρούν.

 • Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.

  Κατά την άσκηση με το POWER PLATE τροφοδοτείται ο μυς με αίμα έως και 50 φορές το δευτερόλεπτο, το οποίο φτάνει μέχρι και στα μικρότερα αγγεία. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται ταχύτερα οι θρεπτικές ουσίες ενώ απομακρύνονται οι επιβλαβείς. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη ανάπλαση.

 • Βελτίωση του συντονισμού.

  Η ταυτόχρονη διέγερση των αισθητήρων σε ολόκληρο το σώμα βελτιώνει τον μεσομύιο και ενδομυϊκό συντονισμό. Επιπλέον, εξασκούνται τα αντανακλαστικά και η αίσθηση ισορροπίας ενώ βελτιώνονται άμεσα.

 • Περισσότερη αντοχή.

  Με τη βελτίωση του μυϊκού συστήματος ενεργοποιούνται εντονότερα και γίνονται αποτελεσματικότερα όλα τα συστήματα που προμηθεύουν τον οργανισμό με θρεπτικές ουσίες και μαζί με αυτά και η καρδιά.

 • Ενίσχυση του μεταβολισμού.

  Αύξηση της Ανθρώπινης Αυξητικής ορμόνης και βελτίωση της λεμφικής ροής.

 • Αύξηση της οστικής πυκνότητας.
 • Μείωση της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους.

  Επιτρέπουν στους ανθρώπους που πάσχουν από οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο του Parkinson, να ασκούνται στα πλαίσια των σωματικών τους δυνατοτήτων, ενώ παράλληλα βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών των ανασχετικών καταστάσεων.

Τιμές Πακέτα

Ατομικό Μάθημα, με κόστος :

1 ATOMO 15€ / συνεδρία 

 • 60€ για 8 συνεδρίες             
 • 100€ για 12 συνεδρίες       
 • 120€ για 20 συνεδρίες  
Γιατί λοιπόν να μη δημιουργήσετε και γκρουπάκια της δικής σας επιλογής !!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ: 6948 579715

Email: info@groupakia.com

Go to top